Milföy Sarması tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 08:49


Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru,
- küçük bir kase ceviz,
- 2 çorba kaşığı toz şeker
- 1 yumurta akı.
- ŞERBETİ İÇİN;
- 2 su bardağı şeker,
- 1,5 su bardağı su,
- 1 çorba kaşığı limon suyu.
Hazırlanışı
Fındık,yumurta ve toz şekeri bir kapta karıştırın.Milföyeleri merdaneyle açıp içine harcı koyup kapatın.Üçer cm uzunluğunda kesip tepsiye dizin.Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında 30 dak. pişirin.Bir kap içinde şeker,su ve limon suyunu kaynatıp,soğuyunca milföyelerin üzerine dökün.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü