Elmalı Yufka Tatlısı tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 13:17



Malzemeler
2 adet yufka,
2 adet elma,
3 çorba kaşığı ceviziçi,
1 tatlı kaşığı tarçın,
2 çorba kaşığı toz şeker,
1 çorba kaşığı kuru üzüm,
Kızarmak için sıvı Yağ,
Üzeri için pudra şekeri.
Hazırlanışı
Yufkaları dört parmak eninde uzun şeritler halinde kesin.Bir tavaya rendelenmiş elmaları,toz şekeri,ceviziçini,tarçını ve kuru üzümü koyup 1-2 dk.kadar sote edip soğumaya bırakın.yufkaların bir ucuna bu içten koyup sarın.Kızgın tavada yufkalı elmaları kızartın.Üzerine bol miktarda pudra şekeri döküp servis yapın.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü