Güllaç tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 04:11



Malzemeler
4 adet güllaç,
1 su bardağı şeker,
1 su bardağı ceviziçi,
1 kg.süt,
yarım çay bardağı gülsuyu,
nar taneleri ve nane yaprağı.
Hazırlanışı
Sütü ve şekeri bir tencerede ılıtın.Bir cam kabın içinde 2 adet güllaç yaprağını ılık şekerli sütle ıslatınve kıyılmış ceviziçini üzerine gezdirin.Kalan güllaç yaprağını ılık şekerli sütle ıslatıp kıyılmış cevizi üzerine dökün. Nar tanelerini üzerine döküp süsleyin.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü