Kadayıf Sarması tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 04:08



Malzemeler
- 400 gr. kadayıf,
- 1 adet yumurta akı,
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz,
- 3 çorba kaşığı tereyağ.
ŞERBETİ İÇN:
- 3 su bardağı şeker,
- 2 su bardağı su,
- Yarım limon suyu.
Hazırlanışı
Kadayıfları tezgahın üzerinde açıp ortalarına ceviz ve yumurta akıyla yaptığınız karışımdan koyun.Bir ucundan kıvıra kıvıra sarın.Kadayıfları tepsiye dizip üzerine tereyağını köpürtüp dökün.Fırında 45 dk. pişirin.Pişen tatlının üzerine su,şeker ve limon suyuyla yaptığınız şerbetten dökün.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü