Yufkalı Kadayıf Sarması tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 04:20



Malzemeler
-1 adet yufka, 300 gr. kadayıf,
-1 çorba kaşığı tereyağ,
-1 çay bardağı ceviz içi.
ŞERBETİ İÇİN:
-2 su bardağı toz şeker,
-2 su bardağı su,
-1 çay kaşığı limon suyu.
Hazırlanışı
Kadayıfı yağla karıştırın.Bir yufka açıp içine kadayıfları koyun ve cevizi de kadayıfların üzerine serpin.Yufkayı sararak rulo haline getirin.Rulo biçimindeki yufkaları dilim dilim kesin.Tepsiye dizip fırına verin.Üzeri pembeleşince fırından alıp şerbetini dökün.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü