Kabak Tatlısı tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 09:57


Malzemeler
1 kg kabak
750 gr tozşeker
Yarım bardak su
Yarım limon
1 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Hazırlanışı
Kabağı temizleyip dilimler halinde doğrayın. Ardından hazırladığınız dilimleri dörde bölün.

Kabak parçalarını büyük bir tencereye alıp tozşeker, yarım bardak su ve 2 dilim limon ilave edin.

Kısık ateşte kabağı 45 dakika pişirin. Pişme işleminin sonunda ateşten alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra üzerine ceviz serpip servis yapın.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü