Posted by Adsız | Posted in | Posted on 08:52
Malzemeler
-3 adet elma,
-1 paket bisküvi,
-1 su bardağı ceviz içi,
-1 çorba kaşığı süt.
SOSU İÇİN:
-1 su bardağı şeker,
-1 çorba kaşığı un,
-3 çorba kaşığı kakao,
-1 çorba kaşığı nişasta,
-2 yumurta sarısı,
-1 paket vanilya,
-1 şişe süt,
-3 çorba kaşığı margarin,
-Üzeri için fındık.
Hazırlanışı
Elmaları rendeleyin sade bisküvi,1 çorba kaşığı süt ve dövülmüş ceviz içini karıştırıp hamur haline getirin.Bu hamurlardan küçük toplar yapın.Sos hazırlamak için sütü,şekeri,kakoyu,nişastayı,unu,vanilyayı ve margarini 1 kap içinde karıştırarak ocakta sos kıvamına gelene dek pişirin.Sosu profiterollerin üzerine döküp,dövülmüş fındık serpin.Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın.
Comments (0)
Yorum Gönder