Titrek Pasta Tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 17:08

. Malzemeleri
13 yemek kaşığı şeker
Beyaz petibör kare bisküvi
3 yemek kaşıı nişasta
4 su bardağı su
1 paket vanilya
Yarım paket margarin
1 limon rendesi ve suyu

Hazırlanışı
Bir tencereye limon rendesi ve suyunu hazırlayın.Üzerine şekeri ,su ve nişastayı ekleyerek pişirin.Ocaktan alıp soğumaya yakın olunca vanilya ve margarini ilave edin.Borcama yarısını dökün.Bir sıra bisküvi sıralayın.Kalan muhellebiyi de dökün.Buzdolabın da beklettikten sonra keserek servis yapın.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü