Armut Tatlısı tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 11:11



Malzemeler
1 kg. süt
1 su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı nişasta
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
100 gr. margarin
5 adet armut

Hazırlanışı
4 armutu 5 dak. haşlayın ve soğutun. İkiye bölün. Diğer yandan, nişasta ve unu biraz sütle ezin. Ardından yumurta sarısını ilave edin. Daha sonra şekeri ve kalan sütü ekleyin. İçine bir adet çiğ armutu rendeleyin. İnmeden vanilyayı ve margarini ilave edin. Muhallebiyi servis tabağına dökün. Armutları hhenüz sıcakken muhallebinin içine koyun. Buzdolabında bekletin. soğuk olarak servis yapın.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü