Kestaneli Baklava

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 10:06

½ kg. milföy hamuru,
25-30 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozuKestaneli Baklava


Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın.

Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın.

Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin.

180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.

Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü