İki Katlı Muhallebi tarifi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 13:49


Malzemeler
1 kg. süt
1 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı nişasta
3 çorba kaşığı un
Yarım çay kaşığı vanilya
1 yumurta sarısı
1 su bardağı hindistan cevizi
1 kase çekirdekleri çıkarılmış vişne

Hazırlanışı
Süt, un, şeker, nişasta, vanilya, ve yumurta sarısını tencerede iyice karıştırın.Ateşe koyun, karıştıra karıştıra koyulaşıncaya kadar pişirin.Büyükçe bir tepsiyi ıslatın.Muhallebiyi çok ince olarak tepsiye dökün.Sıcak ken üzerine bol hindistancevizi serpin.Buzdolabında soğuduktan sonra vişne veya hindistan cevizi ile süsleyerekservis yapın.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü