Pudingli Tavuk Göğsü

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 15:20

Pudingli Tavuk Göğsü

Malzemeler:
* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1 su bardağı toz şeker
* 1-2 yemek kaşığı nişasta
* 1-2 yemek kaşığı tereyağı
* Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
* 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
* 1/2 paket kakaolu puding
* 2 su bardağı süt
* 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)

Hazırlanması:
* Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın.
* Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın. İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun. Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın.
* Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın.
* Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün.
* Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin. Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün.
* Dövülmüş fındıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis edin.

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü