Perişan Kurabiye

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 16:42

Perişan Kurabiye

Malzemeler
* 4 adet yumurta
* 5 neskafe fincanı un
* 125 gram margarin
* 2 fincan toz şeker
* 1 fincan dövülmüş ceviz
* 1 fincan kuru üzüm
* 1 fincan dövülmüş yerfıstığı
* 1 çay kaşığı tarçın
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
Hazırlanması:
Margarinimizi eritip soğutalım. Diğer bütün malzemeyle harmanlayalım. Ele yapışan cıvık bir hamur elde ettiğimizde, yemek kaşığı yardımıyla birer kaşık aralıklı olarak tepsiye dizelim ve kaşıklı üstlerini biraz düzeltelim. 180 derece fırında üstleri pembeleşinceye kadar pişirelim. Yapımı son derece kolay olan, uzun süre saklayabileceğiniz bir kurabiye oldu

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü