Posted by
Adsız
|
Posted in
Mozaik Pasta
|
Posted on
16:48
Malzemeler
60 gr tuzsuz tereyağ, eritilmiş 1/2 kap toz şeker 1/2 kap süt 4-5 yemek kaşığı dolusu kakao 1/4 kap fındık, küçük parçalar halinde, hafif kavrulmuş (isteğe bağlı) 300 gr sade çay bikküvisi, Ülker veya Eti Petit Beurre
Yapılışı
Bisküvi hariç bütün malzemeleri geniş plastik bir kap içinde kaşık ile karıştırın. Bisküvileri elinizle kırarak küçük parçalar haline getirin. Karışımın içine boşaltin, tekrar karisitirin. Sos tum biskuileri ortsun. 50 cm uzunlugunda aluminyum kagidin üzerine, uzunlamasına karısımı yerleştirin, rulo yaparak aluminyum kağıdın üzerini ve yanlarını sıkıca kapatin. Buzlukta en az 2 saat bekletin. Aliminyumu açip, dilimliyerek soğukken servis yapın. Kalanı tekrar kapatip, buzlukta muhafaza edin.
Comments (0)
Yorum Gönder