Posted by Adsız | Posted in | Posted on 15:43
Muhallebi için
4su bardağı süt
1 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1çorba kaşığı un
Karamel sosu için
Bir buçuk çay bardağı sirke
2 paket krema
Üzerine: Badem krokan
HAZIRLANIŞI
Tencereye pirinç ununu ve sütü alıp, mısır nişastasıyla, unu ekleyin. Çırpma teliyle karıştırarak kaynamaya bırakın. Muhallebi kıvamına gelince tatlıyı kaselere ya da kuplara paylaştırın. Karamel sos için esmer şekerin üzerine sirke koyup, sos kahverengi olana kadar ocakta karıştırın.Dha sonra ocaktan alıp 2 paket krema ekleyin, Karamel sosu muhallebinin üzerine gezdirin, En üste badem krokanları serpin ve servis yapın.
Comments (0)
Yorum Gönder