Karamelli Muhallebi

Posted by Adsız | Posted in | Posted on 15:43

Muhallebi için
4su bardağı süt
1 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1çorba kaşığı un
Karamel sosu için
Bir buçuk çay bardağı sirke
2 paket krema
Üzerine: Badem krokan

HAZIRLANIŞI

Tencereye pirinç ununu ve sütü alıp, mısır nişastasıyla, unu ekleyin. Çırpma teliyle karıştırarak kaynamaya bırakın. Muhallebi kıvamına gelince tatlıyı kaselere ya da kuplara paylaştırın. Karamel sos için esmer şekerin üzerine sirke koyup, sos kahverengi olana kadar ocakta karıştırın.Dha sonra ocaktan alıp 2 paket krema ekleyin, Karamel sosu muhallebinin üzerine gezdirin, En üste badem krokanları serpin ve servis yapın.
muhallebi1

Comments (0)

Yorum Gönder

Tatli Tarifleri tatlı tarifleri tatlı çeşitleri tatlı tarifi tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri oktay usta tatlı tarifleri kolay tatlı tarifler tatlı tarif tatlı tarifleri tiramisu tatlı tarifleri profiterol tatlı tarifleri revani tatlı tarifleri tavuk göğsü