Posted by Adsız | Posted in Çikolata Mus Kup | Posted on 19:43
MALZEMELER
3 YUMURTA
200 GR BİTTER ÇİKOLATA
1 PORTAKAL KABUĞU RENDESİ
1,5 ÇAY BARDAĞI REÇEL
2 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
2 TATLI KAŞIĞI NESCAFE
1 PAKET KREMŞANTİ
1 SU BARDAĞI SÜT
HAZIRLANIŞI
umurta aklarını kar haline gelene kadar mikserle çırpalım, Çikolatayı kırıp bir kabın içine alarak benmari usulü eritelim.Yumurta sarılarını şekerle çırpıp soğuyan erimiş çikolatanın içine aktarıp çırpalım. Bir kapta kremşantiyi, sütü, kakaoyu çırparak koyulaştıralım. Çikolata harcınm içine ekleyip karıştıralım. Yumurta akını, portakal kabuğu rendesini ekleyip hafifçe karıştırıp kuplara paşlaştırahm. Soğutarak arzuya göre dondurmayla servis yapalım.
Comments (0)
Yorum Gönder